Voorwaarden van Het Heilig Genot

Annuleringsvoorwaarden

Bij annulering ontvangt u een waardebon (12 maanden geldig) ter waarde van het betaalde bedrag die kan opgenomen worden voor een later verblijf in ons hotel (dit is enkel van toepassing tot een week voor aankomstdatum en wanneer de reservatie gemaakt werd via onze eigen website , reservaties via andere boekingssites zijn steeds non-refundable, een eigen annuleringsverzekering is steeds een aanrader)

check-in: 17u – 19:30u / check-out: 10u.

Houd er rekening mee dat voor in- of uitchecken buiten reguliere uren een toeslag van € 50 wordt gevraagd. Inchecken na 19:30u is niet meer mogelijk ! Uw reservatie wordt geannuleerd en is niet terugbetaalbaar !

Betalingen

met kredietkaart: nadat u geboekt heeft, wordt het volledige bedrag van de reservering in rekening gebracht .

Belastingen

toeristentaks en verblijfstaks zijn inbegrepen in de totale prijs per kamer

Kinderen

kinderen zijn niet toegelaten onder de 16 jaar (Adults Only)

Huisdieren

huisdieren zijn niet toegelaten

Roken

volledig rookverbod in het hotel, de kamers en het terras. Indien wij merken dat dit toch gebeurt, dan zullen we extra schoonmaakkosten aanrekenen twv € 50/kamer

Eten

om hygiënische redenen is het niet toegelaten om  eigen eten te nuttigen in de kamers of hoteldomein

Aankomst en vertrek

Respecteer strikt de aankomst- en vertrekuren. We vinden het belangrijk dat iedereen kan aankomen en verblijven in een schoon hotel. Daarom moet er voldoende tijd zijn voor een goede schoonmaak tussen het vertrek van de vorige gasten en de aankomst van de nieuwe gasten.
aankomsttijd: inchecken is mogelijk van 17.00 tot 19.30 uur
vertrektijd: 10 uur

Overeenkomst bruikleen E-bike

E-bike van het merk “ MOUSTASCHE “, dames model, met mandje en herstelkit.

Kostprijs bij diefstal of verlies: € 3799 aan te kopen bij een erkende “MOUSTASCHE” verdeler.

De fietsen worden ter beschikking gesteld tegen een waarborg van € 150/fiets die na controle van de fiets teruggegeven wordt.

De waarborg moet contant betaald worden of zal via de kredietkaart vastgezet worden tot het terug inleveren van de fiets en na controle bij eventuele schade.

De klant verbindt er zich toe om de fiets in de oorspronkelijke staat zo als bij start van de bruikleen terug te bezorgen; alle schade die aangebracht werd door de klant zal door de klant vergoed worden.

De klant verbindt zich er toe om de fiets niet verder uit te lenen aan derden; indien dit toch gebeurt blijft de klant verantwoordelijk voor de staat van de fiets.

Voor schade die de klant aan derden direct of indirect ingevolge het gebruik van de gebruikte goederen veroorzaakt, is de eigenaar niet aansprakelijk. De klant zal de eigenaar ter zake voor alle aanspraken van derden vrijwaren.

De klant verbindt zich er toe om het geldend verkeersreglement na te leven; alle boetes wegens verkeersinbreuken opgelopen tijdens de duur van deze overeenkomst zijn ten laste van de bruiklener.